La Bisbal recupera la celebració de la Diada Patronal de la Policia Local

INTERVÉ: cap de la Policia Local de la Bisbal d'Empordà

La Policia Local de La Bisbal d'Empordà ha recuperat la Diada Patronal després d'haver estat diversos anys sense realitzar-se. Aquest 2019 han decidit tornar a celebrar aquest acte festiu que reconeix als agents la tasca realitzada al llarg de l'any, així com la seva trajectòria.

El programa d'activitats va començar amb la rebuda de les autoritats a la plaça del Castell amb la tradicional salutació seguida de la presentació del nou cotxe policial que s'incorpora a la flota bisbalenca.

Posteriorment es va desenvolupar l'acte institucional amb una sala de plens de l'Ajuntament plena de gom a gom, on més enllà del lliurament de mèrits als agents, també es va reconèixer i agrair la mà d'obra de tots els cossos de seguretat i entitats col·laboradores de la zona, com els vigilants de Forallac, Protecció Civil o la Creu Roja, ressaltant l'entrega i dedicació de tots els professionals i accentuant el seu servei constant als ciutadans.

En el marc de la festivitat també es va fer un especial homenatge a l'actual cap de la Policia, que aquest 2020 es jubilarà després de 34 anys de servei.

Pel que fa al balanç policial d'aquest 2019, encara s'estan acabant les memòries i l'informe d'accidentalitat de la població, però tot apunta que enguany el municipi no ha augmentat en accidentalitat, que és el que més els preocupa. S'acaba l'any dintre els paràmetres habituals. Les memòries dels serveis es publicaran entre els mesos de febrer i març.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat