Oncolliga rep una donatiu de 1.600 euros amb diners de la Loteria de Nadal

Oncolliga rep una donatiu de 1.600 euros amb diners de la Loteria de Nadal
Intervé: Pedro Torres, regidor d'ICV

El gest de comprar loteria de nadal a una entitat va associat a finançar-la, ajudar a pagar un determinat element o tenir fons per una determinada activitat. A Castell - Platja d'Aro també va associat a la solidaritat. I és  que la secció local d'ICV ja fa diversos anys que dóna a una ONG local els diners recaptats amb la venda del popular sorteig cantat pels Nens de San Ildefonso.

Passats quatre mesos del sorteig Oncolliga, ha rebut el sobre amb els diners recaptats amb la venda de loteria més una aportació de la secció local ecosocialista. En total 1.600 euros que s'han entregat a l'entitat per ajudar-la en la lluita contra el càncer, el suport als malalts i familiars i en reconeixement a la tasca social que fan.

Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre  té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Per això tenen engegats diferents projectes que aquest donatiu els permetrà abordar.

El sobre amb els diners ha estat molt ben rebut per Oncolliga en un acte celebrat a la Biblioteca Vicenç Bou de Platja d'Aro.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat