Calonge i Sant Antoni cedeixen un local a Creu Roja Palamós per instal·lar-hi un PAS

Calonge i Sant Antoni

Data: 09/12/2021

Creu Roja Palamós disposarà d'un nou local per instal·lar-hi un Punt d'Atenció Social (PAS). L'entitat ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, que els ha cedit unes instal·lacions situades al carrer Camp d'en Coll. L'objectiu és donar un servei més directe i de proximitat a persones usuàries de l'entitat o derivades dels serveis socials municipals que es trobin en situació de vulnerabilitat, pobresa o exclusió, a través d'accions de suport i promoció social.

Fins ara en aquest local s'hi situava el Centre de Distribució d'Aliments, un servei que a partir d'ara també gestionarà Creu Roja, i que atendrà entre 60 i 80 famílies vulnerables. A més, també donarà formació, suport i acompanyament als diferents voluntaris que s'incorporin al Centre de Distribució d'Aliments i s'ocuparan del control dels estocs, compres, donacions, registres i entrega dels aliments.

El nou Punt d'Atenció Social es coordinarà amb els Serveis Socials de Calonge i Sant Antoni i servirà de suport als Serveis Bàsics d'Atenció Social.

L'horari d'obertura d'aquest nou servei serà els dimarts i divendres als matins, amb suport tècnic de diferents professionals de l'àmbit social.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat