El SSIBE reforça l'app i demana a la ciutadania que se la descarregui

Baix Empordà

Data: 15/05/2020

Intervé: Anna Ribera, Directora Assistencial SSIBE

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ampliaran el catàleg de serveis que es poden gestionar des de la seva aplicació mòbil i demanen a la ciutadania que se la descarregui.

L'objectiu, com està passant en aquesta pandèmia de Covid-19 és alliberar pressió presencial a l'Hospital i CAPs que en pengen i gestionar des de casa tot allò que  la presència física no li aporta cap valor afegit.

Recuperació lenta de l'activitat assistencial


Amb l'aplanament de la corba de contagis de Covid-19 l'hospital està recuperant diferents activitats assistencial que havien quedat aturades però la recuperació serà molt lenta. L'Hospital s'ha d'adaptar a fer dos circuits un per pacients Covid i un per l'activitat assistencial normal.

I és en aquest context on apareix la necessitat de l'app. Fins ara per activar l'aplicació mòbil calia anar físicament al CAP però ara es pot gestionar a través del telèfon  o per correu electrònic.

Des del SSIBE fan una crida a la calma a totes aquelles persones als que se'ls van suspendre visites no urgents. Asseguren que no s'ha perdut cap cas, que s'estan reorganitzant i que rebran notícies seves.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat