Carmen Suñén ha estat escollida per la ciutadania com a Bisbalenca de l'Any 2019

INTERVÉ: Carles Puig, regidor de Participació Ciutadana

Carmen Suñén ha estat escollida per la ciutadania com a Bisbalenca de l'Any 2019, per la seva tasca com a metgessa homeòpata a La Bisbal i per la seva implicació a la vida cultural bisbalenca, especialment des del Grup de Dones.

El reconeixement ha hagut de ser a títol pòstum, ja que la metgessa va morir aquest any. Per aquest motiu han sigut els seus fills qui, entre llàgrimes, han recollit el guardó i aprofitat l'emotiu moment per agrair el seu vot als veïns de La Bisbal i també a l'Ajuntament per la iniciativa. Aquest era el moment exacte en què van rebre el primer guardó honorífic, realitzat per l'Associació de Ceramistes de La Bisbal, concretament per Ferran Gayo. La peça consisteix en dues mans que simbolitzen que la persona ofereix alguna cosa positiva al poble.

La iniciativa ha començat aquest 2019 amb l'objectiu que es converteixi en una de les màximes distincions que atorga l’Ajuntament anualment. Un total de 628 bisbalenques i bisbalencs s'han pronunciat, fent ús al seu dret a vot per decidir qui havia d’obtenir el guardó honorífic. Suñén ha estat doncs la primera persona reconeguda amb el títol de bisbalenca de l'any. 

Més enllà de la guardonada, els candidats d'aquesta edició eren: José Luis Pérez, Sefa Ponsatí, Jaume Pla, Cati Casademont, Quim Matas, Albert Solà, Xevi Codolà, Manel Magrinyà, Guillem Pajares i Maite Cobos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat