Palafrugell abordarà el 'botellón' i descontrol de matinada més enllà de la via policial

Palafrugell

Data: 30/08/2019

Intervé: Josep Piferrer, Alcalde

Un cotxe fent virolles a la rotonda de Calella és el vídeo més viral però n'hi ha d'altres que no han trascendit. L'oci nocturn a Palafrugell ha estat tacat per imatges lligades al descontrol i les borratxeres en unes actituds que preocupen a l'Ajuntament.

'Botellón' a les discoteques, un cotxe fent virolles en una rotonda, un altre creuant-la pel mig, un accidentat amb tres voltes de campana, un conductor que confón el carril bici amb la carretera o un que vola amb el seu cotxe damunt la platja de Tamariu, són algunes de les imatges que s'han pogut veure de matinada.

L'Acalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha assegurat al Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava que aquestes actituds no es poden tolerar i vol abordar la problemàtica més enllà dels controls d'alcoholèmia i drogues que s'han ampliat enguany.

La intenció de l'Ajuntament és abordar la situació des d'una vessant policial i una altra pedagògica amb feina coordinada de les àrees de Joventut i Policia Local.

Fonts municipals expliquen que els controls que ha fet la Policia Local deixen dades alarmants pel que fa als positius en alcohol i drogues.

Notícies relacionades

Un cotxe 'aterra' sobre la platja de Tamariu

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat