Amenaça de desnonament contra un veí de Sant Feliu amb informe de vulnerabilitat

En Soufian demana trobar un sostre sota el que viure ja que té 15 dies per abandonar el pis que okupa

En Soufian va arribar a Catalunya fa quatre anys per sotmetre's a un trasplantament de ronyó i des de llavors està intentant regularitzar la seva situació per poder treballar. Des de fa més d'un any viu en un pis okupat al carrer Algavira de Sant Feliu de Guíxols, un pis que defensa estava abandonat i en mal estat i que ell ha anat arreglant. Aquest pis segons explica la PAH era propietat de Servihàbitat i amb ells portava temps negociant un lloguer social. Però ara, el pis ha canviat de mans cap a un altre fons voltor i la nova propietat s'ha negat en rodó a negociar res malgrat que en Soufian té informes de vulnerabilitat dels serveis socials.  Per tant, s'ha arribat a dia d'avui amb una ordre de desnonament i la conseqüent mobilització de la PAH i el Sindicat de Llogaters. Desnonament que s'ha aconseguit aturar, de moment. Posposat 15 dies.

En Soufian és músic de professió i actualment cobra una ajuda d'uns 400 euros mensuals. Vol       trobar un lloc on viure i que pugui pagar amb els seus minsos ingressos i a partir d'aquí, com explica la PAH, buscar feina amb tots els papers en regla.

Des de la PAH fa una crida a trobar una solució habitacional, encara que de moment sigui provisional, per en Soufian perquè tenen coll avall que en 15 dies no es podrà negociar cap sortida al seu cas i serà desnonat.

Càmera: Ivan Vila i imatges mòbil Joan Parareda
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat