Una actuació policial evita una 'abarlofarra' a Calella

Una actuació policial evita una 'abarlofarra' a Calella
Palafrugell

Data: 19/08/2020

Una actuació policial preventiva coordinada entre la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil ha evitat una 'abarlo farra' en aigües de Palafrugell.

La Polica Municipal de Palafrugell va detectar una convocatòria de 'boat party' i va començar a restrejar les xarxes socials fins a identificar els seus organitzadors.
La Guàrdia Civil va enviar una embarcació a la zona el dia i hora que s'havia de fer la festa per tenir un efecte dissuassiu.

Una norantena d'actuacions de la Guàrdia Civil


A més de les actuacions d’aquest cap de setmana a causa de la possible convocatòria d’aquestes concentracions, durant els mesos d’estiu la Guardia Civil de la Comandància de Girona ha efectuat 203 intervencions en matèria mercant a la costa gironina; 96 relacionades amb la legislació mediambiental; ha participat en 54 actuacions d’auxili i en 2 operatius especials d’incendi a Sant Feliu de Guíxols i Palamós.

Les conegudes com 'abarlo farres' són festes convocades en zones protegides mediambientalment com La Banyera de la Russa o Cala Massoni on s'ajunten un gran nombre d'embarcacions.

L'estiu passat van saltar a la llum pública l'estiu passat arran d'una convocatòria a Cala Massoni que va acabar amb expedient per un delicte contra el medi ambient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat