"Situa't", el nou servei d'orientació educativa i laboral pels joves palamosins

Palamós

Data: 04/04/2018


Palamós posa en marxa el projecte "Situa't". Es tracta d'un servei d'orientació educativa i laboral dirigida als joves del municipi. La gestió d'aquesta iniciativa és a càrrec de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós i s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant.
L'objectiu és el de poder-los facilitar les eines necessàries per reprendre la seva formació acadèmica o bé per poder trobar feina. El servei personalitza l'atenció de cada participant amb l’objectiu d’informar dels programes formatius i les sortides laborals que existeixen a la comarca. Aquest servei ja és obert al Punt Jove de Palamós, de dimarts a divendres al matí.

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós ha posat en marxa Servei d’Orientació Educativa i Laboral, que amb el nom de "Situa't", s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant, i que ara vulguin continuar els estudis o trobar feina per definir el seu perfil professional. El servei consta d’una ruta per atendre a les necessitats de cada participant amb l’objectiu d’informar dels programes de Garantia Juvenil, les possibilitats formatives i les sortides laborals que existeixen a la comarca.

Projecte"Situa't"

L’acompanyament personal als joves parteix d’una visió dinàmica, pràctica, motivant i participativa, mitjançant la qual es tracten temes d’interès com l’autoconeixement, el creixement personal, les habilitats socials, les competències professionals i les tecnologies, entre d’altres, i mitjançant la qual es permet millorar la professionalitat dels joves, així com la seva possible inserció al món laboral i el seu retorn educatiu.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat