Es trasllada una vintena de residents de Palafrugell Gent Gran a un hotel

Es trasllada una vintena de residents de Palafrugell Gent Gran a un hotel
Baix Empordà
Palamós

Data: 27/03/2020

Com a mesura d’emergència sanitària i per tant, de manera extraordinària, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà a partir del dia 27 de març, i mentre duri aquesta emergència, trasllada a 19 residents de Palafrugell Gent Gran a l’Hotel La Vostra Llar de Palamós. Es tracta dels
residents que tenen més nivell d’autonomia i que no presenten cap símptoma respiratori.

L’esmentat recurs hoteler ha estat preparat i adequat per a garantir en tot moment la seguretat necessària per a l’atenció d’aquests residents amb l’equipament, professionals, material i serveis necessaris. Així s’hi prestaran serveis professionals d’assistència mèdica, que es farà des de l’atenció
primària, serveis de rehabilitació i terapeutes, així com els serveis d’infermeria i d’auxiliars d’infermeria. També s’oferiran els serveis necessaris d’alimentació, bugaderia, neteja i gestió de residus que prestarà l’empresa especialitzada del grup SSIBE, Emporhotel. Tot coordinat per una responsable del centre.

El trasllat d’aquests residents permetrà a principis de la setmana vinent habilitar la segona planta de Palafrugell Gent Gran - 30 places - per a ocupar-la amb pacients COVID positius que requereixin ingrés en una unitat de convalescència.

El centre s’està preparant i adaptant per a poder atendre amb la seguretat necessària i prestar l’assistència sanitària amb l’equipament, professionals, material i serveis adequats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat