El torneig de vòlei en favor de Tirita Clown reuneix prop d'un centenar de participants

Palamós

Data: 13/09/2022

La platja Gran de Palamós ha acollit un torneig de vòlei solidari a favor de Tirita Clown. Hi han participat prop d'un centenar de persones i s'ha recaptat prop de dos mil euros que seran destinats íntegrament a aquesta entitat de pallasses d'hospital que fa sis anys que col·labora amb l'Hospital comarcal.

La platja Gran de Palamós ha estat l'escenari d'un torneig de vòlei amb objectius benèfics. Una iniciativa esportiva oberta a la participació de tothom, que ha permès recollir fons econòmics que es destinaran íntegrament a l'Associació Tirita Clown.

Aquesta entitat sense ànim de lucre basa la seva feina en un projecte que utilitzant com a referent el joc i l'humor, permet la humanització dels processos hospitalaris i la prevalença de la persona per sobre de la malaltia. Les pallasses d'Hospital de Tirita Clown van iniciar la seva col·laboració amb l'Hospital de Palamós ja fa sis anys i ajuda a millorar el benestar i la salut dels pacients ingressats i les seves famílies a través de diferents tècniques com la música, els jocs teatrals i la màgia.

El torneig de vòlei platja de dissabte estava organitzat per l'entitat Vòlei JAM. En aquesta ocasió la competició estava basada en la modalitat de joc 4x4 i amb un sistema de fases eliminatòries.

El preu d'inscripció per participant era de 20 euros, per la qual cosa el torneig solidari ha aconseguit recaptar prop de 2 mil euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat