Falten voluntaris pel Gran Recapte d'Aliments

Palamós

Data: 23/11/2017

INTERVÉ; Carles Àlvarez, Banc dels Aliments de Palamós

D'aquí a una setmana un exèrcit amb milers de voluntaris es distribuïrà pels supermercats d'arreu per aconseguir omplir el rebost del Banc dels Aliments. Torna el Gran Recapte i amb ell la necessitat de sumar prou voluntaris perquè la crida sigui un èxit. 

A Palamós a una setmana vista falten més d'un centenar de voluntaris per cobrir totes les places que el Banc d'Aliments s'ha proposat. En total hi haurà uns 200 llocs a cobrir i encara queden 120 torns lliures de voluntatis. És per això que fan una crida a la població perquè participi d'aquest gest solidari. Els torns són de 4 hores i en total se'n fan 3 durant el dia, la franja dle mati, migdia i tarda.

Els voluntaris s'han d'apuntar a través de la pàgina web bancdelsalimentsgirona.org i poden escollir el municipi i el torn en el que poden col·laborar. Tots els voluntaris de Palamós se'ls cita el dimecres 29 en una reunió informativa en què se'ls explica el funcionament de la jornada, la tasca que hauran de dur a terme i algunes normes de comportament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat