Presenten a Sant Feliu la residència Els Estanys de VIMAR

INTERVÉ: Jordi Sistach, Fundació VIMAR / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Amb la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Feliu plena de gom a gom la Fundació Vimar va presentarà el que serà la nova residència assistida per persones amb discapacitat. Per primera vegada tots els municipis del Baix Empordà s'han posat d'acord en col·laborar econòmicament en un projecte social que tot i estar ubicat a Platja d'Aro donarà servei a tots els baixempordanesos que ho necessitin. 

La residència Els Estanys de VIMAR ocuparà 2.500 metres quadrats i distribuirà els espais en 3 nuclis de convivència per 10 persones amb espais de dia i de nit i un gran jardí públic com és el parc dels Estanys de Platja d'Aro. Des de la Fundació volen que sigui una casa integrada en l'entorn social del nucli.

La residència es construirà al carrer Roma de Platja d'Aro. El projecte està pressupostat en 4 milions d'euros, la meitat els paga la Fundació Bancària 'La Caixa', mig milió d'euros més entre tots els municipis de la comarca, Platja d'Aro n'hi posa 120 mil més els terrenys i la resta entre la Diputació i la Generalitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat