"Una Mar de contes" apropa la vida pesquera als més petits

Palamós

Data: 07/06/2022

Neix ‘Una Mar de Contes’, un projecte territorial per posar a l’abast el coneixement, els valors i el patrimoni marítim als nens i a les nenes a través d’un recull de 10 contes infantils, en format audiovisual, que tenen com a fil conductor el mar Mediterrani. El projecte ha estat impulsat pel GALP Costa Brava, juntament amb GALP Mar de l'Ebre, i amb la col·laboració de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.

"Una mar de contes" és un nou projecte, dirigit als infants, que recollirà 10 contes infantils, en format audiovisual, i que tindran el mar Mediterrani com a temàtica comuna. Aquest inicitiva ha estat impulsada pel Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava i el Grup Local Mar de l'Ebre amb la col·laboració de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i tenen l'objectiu de crear referències pesqueres i portuàries per promoure la vida marítima al públic més jove.

Les diferents històries exploraran diversos trets característics de la vida pesquera mediterrània, com les supersticions dels pescadors i pescadores, la cuina marinera i els aspectes de la cultura popular com els jocs de mans o de paraules. Actualment ja se n'ha publicat el primer capítol que rep el nom de "Moneda de Canvi".

Aquest conte i els que estan per venir tenen una durada d'entre 4 i 7 minuts i es publicaran cada dimarts i de forma quinzenal al Youtube del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava, el Grup Local Mar de l'Ebre i de programa radiofònic mariner, el Far. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat