L'AFRU de Palafrugell Gent Gran vol nous socis implicats en el benestar de la gent gran

Palafrugell

Data: 20/11/2018

INTERVÉ: Amàlia Canals, president AFRU de Palafrugell Gent Gran / Maria Lluïsa Farràs, vicepresidenta AFRU Palafrugell Gent Gran

Fa 5 anys que l'Associació de Familiars de Residents i Usuaris de la residència Palafrugell Gent Gran treballa pel benestar dels usuaris d'aquest geriàtric. Funcionen com una ampa d'escola i col·laboren amb la direcció del centre per millorar el dia a dia dels residents a més d'acompanyar-los en algunes activitats lúdiques. Des de l'AFRU conviden a tothom qui ho desitgi a sumar-se a l'associació. Els socis paguen una quota anual (25 euros) que l'associació utilitza per finançar algunes de les activitats i xerrades que organitzen.

Aquest voluntariat permet als familiars de residents usuaris del Palafrugell Gent Gran sentir-se involucrats en el seu benestar, atendre i donar assessorament als familiars de nous usuaris a més d'organitzar activitats amb els residents i col·laborar en d'altres que s'organitzen des del mateix centre. En el darrer any han celebrat la festa de sant Jordi, la castanyada i properament el Nadal però a més han acompanyat als avis i àvies en activitats com el Carroussel Costa Brava o en una excursió pel municipi i les seves platges.

Aquest dilluns alguns membres de la junta de govern de l'associació s'han reunit amb els directius del geriàtric per compartir informacions del dia a dia i per fer peticions de millora. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat