Palafrugell recorda la Montse Sánchez

Palafrugell

Data: 14/11/2018

INTERVENEN: Rosa Sánchez, germana de la montse / Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

Mostres d'agraïment cap a tots els familiars, amics i coneguts presents, però també de dolor i incomprensió. Tot i que han passat deu anys de l'assassinat de la Montse Sánchez la ferida segueix oberta, i ho seguirà mentre no es pugui saber qui va matar-la ni per què. 

Aquest dimarts es complia el desè aniversari de la mort de la botiguera palafrugellenca i per això la seva família va organitzar un acte de record. Es va començar amb una missa a la capella de l'antic hospital i llavors es va caminar fins a l'entorn del Casal, on aquell fatídic 13 de novembre de 2008 la Montse va ser assassinada a ganivetades. Allà hi va haver un acte en el que es van tornar a posar de manifest tots els sentiments i preguntes que la família s'ha fet durant els darrers anys. Finalment es va fer una ofrena floral al monolit que la recorda. 

Tot i que es té una gravació del presumpte autor del crim al carrer Ample no s'ha aconseguit mai identificar-lo. Tampoc a través de les restes de sang trobades a la bossa de mà de la Montse que l'assassí va llançar a la zona del safareig. Es va construir un perfil genètic que el descrivia com un home jove i europeu. Es va comparar la mostra amb centenars d'homes, tant de l'entorn de Sánchez com delinqüents habituals, però no va coincidir amb cap d'ells. L'arma del crim va aparèixer anys més tard en un solar del carrer Ample. Aquell ganivet, però, ja no va aportar cap informació. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat