L'escola Ardenya dedica la jornada a la ciència

Data: 06/06/2018

Intervé: Mercè Pons, membre equip directiu Escola Ardenya

Veure insectes a través d'un microscopi, adonar-se de les diferents densitats dels aliments o confeccionar slime, una espècie de plastilina, això és el que han observat els alumnes de l'escola l'Ardenya de Sant Feliu de Guíxols en el seu particular 'Dia de la Ciència'.

Des de P3 i fins a cinquè de primària, tots els nens i nenes han anat passant pels 15 tallers repartits en diferents racons de l'escola. En aquest cas, a més, els mestres no formaven part del claustre de l'escola, si no que els que han fet les explicacions dels diversos tallers han estat els alumnes de sisè. Després de treballar dins la seva assignatura de medi els experiments, van decidir extreure de l'aula de sisè tot l'après i fer-ho extensiu a totes les classes, fent que els més grans es posessin en la pell de mestres per unes hores. Es tracta d'una manera d'acostar la ciència de manera transversal a tota l'escola i de fer-ho de forma manipulativa.

Aquesta no és la primera vegada que l'escola treballa una temàtica compartint experiències amb totes les aules, però veient l'èxit de la jornada, en el cas de la ciència, han decidit implantar-la de forma anual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat