El temporal Gloria destrossa dos dels tres espigons de Sant Antoni

INTERVÉ: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Sant Antoni per defecte ja és un dels pobles de la Costa Brava que rep més en episodis de temporal, però en aquest cas l'Ajuntament afirma que el desastre ha estat superior i que es podria estar parlant de la situació més forta en la que s'ha trobat el municipi.

Onades que han arribat fins als 12 metres d'alçada amb una gran força i energia han provocat destrosses que tindran un gran cost econòmic com la destrossa de dos dels tres espigons, que es troben extremadament afectats. Pel que fa a infraestructures aquest seria el dany més greu, però la llista de danys materials comptabilitzada fins ara és molt més extensa. Hi ha afectacions directes en l'arbrat i el sistema de rec del passeig, així com la mateixa rocalla que sosté el mateix passeig, les canalitzacions de desaigüe i els negocis de primera línia de mar. Per altra banda hi ha zones en les que la platja ha desaparegut totalment.

Des del consistori es mostra una gran preocupació que asseguren que no marxarà fins que les pluges i el temporal no s'aturi. Fins llavors no es podran fer valoracions totals ni posar-se a treballar en la recuperació de les zones afectades. Aquest moment no arribarà fins, com a mínim, aquest dijous.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat