Les 5es Jornades Sóc TEActiu tractaran el trastorn de la conducta de persones amb autisme

Com gestionar la conducta de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), aquest és el tema de debat de les cinquenes jornades 'Sóc TEActiu' que se celebraran el proper 10 de març a Castell d'Aro. L'associació VIU AUTISME amb col·laboració amb la càtedra d'autisme de la Universitat de Girona organitza aquestes jornades de formació teòrico-pràctica amb ponències i tallers dirigits per professionals experts en com afrontar els trastorns de la conducta de persones amb autisme. Entre els ponents hi ha Ignasi Puigdellívol, Joan Canimas, Raquel Montllor i Autismo Sevilla que tractaran temes com l'escola inclusiva, els fàrmacs i la diversitat.

VIU AUTISME torna a fer una proposta adreçada a la pràctica i amb la que s’intentarà que les persones assistents es puguin fer una idea de com viuen les persones amb TEA diferents situacions que per les persones neurotípiques son d’allò més habituals.

Les jornades s'adrecen a professionals i persones que estan amb contacte amb persones amb TEA i sobretot també a les famílies. Hi tenen lloc a més els estudiants de psicologia i psicopedagogia.

Al llarg de l'any VIU AUTISME dóna suport a les famílies de nens autistes. S'organitzen tutories, tallers grupals i activitats perquè els nens adquireixin hàbits socials. El mes d'abril se celebrarà una gala benèfica i el 20 de maig una cursa solidària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat