El jove Álvaro Jabalera guanya la plata a un concurs de cocteleria de Lleida

El jove Álvaro Jabalera guanya la plata a un concurs de cocteleria de Lleida
Palafrugell

Data: 07/05/2018

Álvaro Jabalera va obtenir la plata, dijous, en el concurs de cocteleria que se celebra anualment a la ciutat de Lleida i és organitzat per la seva escola d’hoteleria i turisme. Durant el concurs, el jove aspirant va fer una primera prova que consistia en l’elaboració d’un còctel clàssic a l’atzar i una segona en la qual es presentava una creació inèdita fent ús d’algun dels productes de la marca patrocinadora Vichy Catalan.

En aquesta segona ocasió, Jabalera va presentar el còctel “Vichy Garbí”. Una beguda cítrica, brava i refrescant, elaborada amb xarop de rom Monin, suc de síndria natural, suc de llima natural, amb un toc de Vichy Catalan Lemon i finalment coronada amb una maduixa natural que aporta textura i més color al  refrigeri.

La presentació del còctel “Vichy Garbí” anava acompanyada amb un e vídeo que ha comptat amb el suport dels alumnes de cicles d’hoteleria i turisme de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell. Un vídeo  gravat a Calella de Palafrugell.

El premiat va voler dedicar unes paraules d’agraïment al professor de cicles Alfons Rius, que durant aquest curs s’ha bolcat completament en l’ensenyament dels seus coneixements sobre el món de la cocteleria als alumnes de serveis de restauració.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat