20 anys del taller de fanalets del Museu d'Història de la Joguina de Sant Feliu

Intervenen: Aleix, Martí i Miquel

Aquest avió amb pilot incorporat és el fanalet que han preparat els nens i nenes que han participat aquest dijous al taller que organitza anualment el Museu d'Història de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols els dies previs a la cavacada de Reis

Amb materials senzills i reciclats com una ampolla de plàstic i amb l'ajuda de colors, pega, tisores o cel·lofana, han fet el un fanalet ben vistós i festiu per il·luminar el camí de Melcior, Gaspar i Baltasar el dia 5 de gener cap a la ciutat. 

En aquesta primera edició del taller, hi han assistit des de criatures d'entre dos i tres anys que hi han anat acompanayades de familiars, fins a nens més grans, que hi anaven amb amics i alguns fins i tot repetien l'experiència. Tots coincidien en la importància de fer un bon fanalet, ja que la carta als Reis Mags és llarga i s'han d'assegurar que no es perdin pel camí. 


20 anys fent fanalets

Ja fa 20 anys que el Museu d'Història de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols impulsa aquest taller. L'any 2001 quan van començar els fanalets encara anaven amb espelmes i no amb les actuals bombetes, però modernitzacions a part l'activitat segueix amb el mateix sentit de sempre, el d'oferir un espai de manualitats als nens i nenes durant les vacances de Nadal i acompanyar-los en aquestes dates tan assenyades, tal i com fan amb altres activitats com la rebuda del patge reial al museu. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat