El Banc dels Aliments necessita llet i oli

Entre avui i demà els Bancs dels Aliments han organitzat una recollida d'aliments mixta a diversos establiments. Organitzacions com aquestes estan patint sobretot els efectes de la inflació i també el fet que la Unió Europea ha deixat d'entregar llet i oli a l'entitat. Per això, fa falta sobretot aquests dos productes per als més necessitats. A Sant Feliu de Guíxols durant aquests dos dies diversos voluntaris participen en la recollida física. Nosaltres hem visitat un dels establiments.

La Carmen i la Carmina són voluntàries del Banc dels Aliments i aquest matí han estat en un supermercat de Sant Feliu de Guíxols per informar els clients de la recollida d'aliments d'aquest 2 i 3 de juny.

Fa falta sobretot llet i oli i productes de primera necessitat. L'encariment dels preus ha afectat el Banc Aliments que s'ha vist forçat a reduir la distribució de productes. A més, s'hi afegeix a un altre entrebanc. Ara la Unió Europea ha reduït al 50% l'entrega d'aliments i a més no reparteix ni llet ni oli, per això són els productes que els voluntaris i voluntàries demanen més aquests dies.

A establiments com aquests des de primera hora del matí que hi havia moviment de veïns i veïnes comprant i molts han decidit participar en la iniciativa comprant diversos productes.

En aquesta ocasió, en algunes botigues i supermercats es fa una recollida d'aliments física i econòmica, mentre que en d'altres la recollida és només econòmica. A Sant Feliu de Guíxols els aliments es destinaran a Càritas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat