Inaguració de La Santa Market 2020

Santa Cristina d'Aro

Data: 20/07/2020

INTERVÉ: Julio Rico, director de La Santa Market

Arraca la Santa Market després de reinventa-se per sobreviure a la pandèmia i espera poder quedar-se fins al 30 d'agost. La posta'l que dibuixa és gairabé la mateixa que cada any, la diferència és que se l'hi afegeixen les mascaretes i la distància entre els visitants.
A més, en questa temporada 2020, al Market habitual se li suma l'Unplag Music Expirience, un cicle musical que aposta per un nou format amb concerts on el públic es distribueix per tauletes al llarg del recinte al aire lliure. Dins del cicle trobem artistes com Sofia Ellar, Cepeda, Blaumut i Manu Guix, que va ser l'ecarregat d'encetar aquest nou concepte.

Així és que, l'esdeveniment estival de Santa Cristina d'Aro ha apostat per créixer malgrat les dificultats ja que s'ha adaptat a la nova normalitat prenent totes les mesures necessàries per poder celebrar-lo amb seguretat. 

Com ja és una tradició per La Santa, aquest estiu ofereix parades d'artesania, joguines i esdeveniments paral·lels com festes temàtiques, animació, ioga, passacarrers i activitats infantils. A més compte amb 14 terrasses i 7 escenaris, on es duran a terme més de 150 concerts gratuïts de petit format. 
Noms com Jessica Mellado, Mercado Negro, Tony Caiena, AiAiAi o Sabor de Gracia entre d'altres.

A banda dels concerts trobem un dels altres pilars de La Santa, l'oferta gastronòmica. Aquest any més que mai, a posat l'accent en la cuina de proximitat.  30 espais de restauració repartits per tot el recinte. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat