Un 59% de la població opta per l'atenció presencial a la Policia Local de Calonge el 2022

La Policia Local de Calonge i Sant Antoni ha emprès aquest divendres un acte per homenatjar al seu personal, a més, de reconèixer les operacions de col·laboració amb altres cossos de seguretat. La trobada, que es celebra anualment, també ha servit de pretext per fer balanç dels treballs efectuats durant el 2022.

L'any 1978 es va crear oficialment la Policia Local de Calonge i Sant Antoni i, en concret, en el transcurs dels últims deu anys el cos de seguretat ha experimentat "una transformació". De fet, els efectius gairebé s'han doblat, fins a assolir els 35 agents actuals, així com s'han renovat els materials i les seves dependències municipals.

Sobre la taula, també s'ha posat en valor la creació dels Serveis Centrals. Dotat amb cinc professionals, s'ofereix una atenció personalitzada en l'àmbit de recollida de denúncies.

De fet, des de la comandància han remarcat que el seu valor afegit recau en la proximitat amb la ciutadania. Unes afirmacions sostingudes per les xifres del 2022, quan de les 11.000 atencions sol·licitades, 6.500 foren efectuades de manera presencial. En aquest sentit, els agents demanen al consistori un augment progressiu de la plantilla. 

La radiografia de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni s'ha exposat, aquest divendres, amb motiu de la seva diada. La trobada anual ha aprofitat l'avinentesa per homenatjar la tasca de la seva plantilla, així com les actuacions empreses amb altres cossos. 

L'acte ha comptat amb la presència dels representats municipals, els agents urbans, a més, de la Policia Local de Platja d'Aro, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i Protecció Civil. També, han estat partícips magistrats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i del Jutjat d'Instrucció de Sant Feliu de Guíxols.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat