Calonge, Poble de Llibres celebra el segon aniversari amb la Marató de TV3

Calonge, Poble de Llibres celebra el segon aniversari amb la Marató de TV3 amb un conjunt d'activitats enfocades en la salut sexual i reproductiva, que és la temàtica d'aquest any de la Marató. L'itinerari ha estat possible gràcies al treball conjunt de l'Ajuntament de Calonge i els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Amb motiu del segon aniversari de "Calonge, Poble de Llibres", l'Ajuntament d'aquest i els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), han presentat la programació d'activitats basada en la temàtica d'aquest any de la Marató, amb la qual col·laboren, que tracta sobre la salut sexual i reproductiva.

Així, s'ha dissenyat un itinerari sobre la salut de l'aparell reproductor, embaràs, part i medicina reproductiva, amb més d'una vintena d'activitats com tallers, presentacions, taules rodones i espectacles que es duran a terme del 6 al 17 de desembre.

En tots els dies que ocupa la celebració del segon aniversari de Calonge, Poble de Llibres, passaran pel municipi artistes de renom dins l'àmbit literari, a més de professionals de la sanitat i divulgadores de renom especialistes en salut sexual i reproductiva.

A més, el 9 de desembre, el Castell de Calonge projectarà durant tot el dia el vídeo "La vida de la vulva", fet conjuntament per la il·lustradora i dissenyadora Lyona, l'equip de llevadores del SSIBE i la realització audiovisual de Digimevo.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat