Cap infant sense Reis Mags: la Creu Roja inicia la campanya de recollida de joguines

Intervè: Verònica Lahoya, presidenta de Creu Roja Guíxols - Vall d'Aro.

Els Reis Mags intenten portar regals als nens i nenes d'arreu del món durant la nit del 5 al 6 de gener. A vegades, però els seus dots màgics no poden arribar a totes les cases, és per això que la Creu Roja ha engegat una recollida de joguines, perquè cada infant tingui el seu regal aquest dia tan assenyalat.

La campanya va donar el tret de sortida l'11 de novembre i s'allargarà fins al 4 de gener. En aquest període de temps, tothom qui ho desitgi pot donar unes joguines que, com a norma indispensable, han de ser noves i no poden presentar connotacions sexistes o bèl·liques.

La seu de Creu Roja Vall d'Aro, en horari de 9 a 1 i de 3 a 7, serà l'espai què albergui aquesta recollida, juntament amb la botiga Leroy Merlin i el Decathlon, que enguany s'han volgut sumar a la iniciativa. A més, el Tenis d'Aro ha impulsat una campanya entre els seus socis per recollir jocs.

El Nadal passat la màgia de 23 voluntaris de l'entitat social va arribar a 86 famílies de la Vall d'Aro. Aquest any amb la situació econòmica malmesa a causa de la pandèmia, els indicadors fan pronosticar que la demanda de joguines podria augmentar.

Per tal de sol·licitar l'ajuda, les famílies han de complir uns barems econòmics. Així, a les llars on no puguin arribar Melcior, Gaspar i Baltasar, les famílies poden realitzar una sol·licitud per rebre una joguina: Aquesta setmana, dimecres i divendres, a la seu de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols i dilluns, dimecres i divendres que ve, a la seu de Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat