Els ciutadans de La Bisbal han viscut la pedregada amb autèntic pànic

La Bisbal d'Empordà

Data: 31/08/2022

L'episodi meteorològic es va viure amb autèntic pànic entre veïns i veïnes. Una por immensa que avui s'ha convertit en absoluta tristesa en veure els desperfectes ocasionats.

Les fortes pedregades que va patir ahir La Bisbal d'Empordà han afectat greument a la ciutadania. Els veïns i veïnes continuen en xoc amb l'episodi meteorològic viscut i amb les destrosses que aquest ha provocat.

Han viscut amb un gran patiment i amb una forta por l'episodi viscut ahir de forta pedregada a la ciutat. La defineixen d'apocalíptica i asseguren no haver vist res semblant abans. Les afectacions en vehicles i infraestructures han estat greument importants.

Aquest dimecres els carrers s'han omplert de grues que recollien cotxes, de persones pujades a les teulades recollint les teules trencades, i de llargues cues als establiments d'assegurances. 

Per tal de donar un millor servei a la ciutadania en aquests moments d'emergència i evitar desplaçaments a altres poblacions, l'empresa de canvis de llunes de vehicles 'Ralarsa' s'instal·lara, excepcionalment, al Pavelló Firal de La Bisbal. L'horari d'atenció al públic serà, a partir d'aquest dijous, de 8.30h a 13.30h i de 15.30h a 19.30h. Es pot concretar cita prèvia al telefon de l'empresa. 

N'hem parlat amb els bisbalencs i bisbalenques Marc Vilà, Albert Salazar, Rosa Ametller, Jesús Aranda, Jordi Trias i Lucia Corral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat