Gran Recapte d'Estiu per abastir el Banc dels Aliments

Intervé: Pilar Ferrero, regidora de Serveis Socials en funcions 

Platja d'Aro
és un dels municipis que participa al Gran Recapte d'Estiu que va en benefici de les famílies més vulnerables de la població. Desenes de voluntaris i voluntàries participen durant aquest divendres i dissabte informant els clients que entren a comprar sobre la iniciativa solidària i els productes de llarga durada que poden aportar com pasta,conserves, llet, sucre, llegums en conserva. 

Aquesta és una edició del Gran Recapte menys popular que la del mes de novembre, però des de Serveis Socials insisteixen en la necessitat de col·laborar-hi perquè la fam no s'atura entre les prop de dues-centes famílies de la població que necessiten ajuda.

La majoria dels supermercats de la població s'han abocat amb aquesta iniciativa solidària i des de l'ajuntament han volgut remarcar que lluny de fer-hi negoci, són un pilar clau pel bon funcionament del Banc d'Aliments

Els voluntaris i voluntàries han constatat que aquesta edició apunta a convertir-se en tot un èxit, ja que des de primera hora del matí d'aquest divendres la gent ha col·laborat més que en altres ocasions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat