10 anys del nou emplaçament de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós

Palamós

Data: 17/02/2018

Una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d'una biblioteca de Palamós. Els llibres i la paraula són els grans protagonistes d'aquest espectacle titulat "Llibràlegs III", el primer acte que precedeix una programació repleta d'activitats per celebrar els 10 anys del nou equipament de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou al parc dels Països Catalans. Un edifici modern que va substituir al que fins aquell moment va acollir la biblioteca i que estava situat al carrer de Jacint Verdaguer, davant del parc de l'Arbreda.

El nou edifici estrenat ara fa 10 anys, ha contribuit a potenciar i donar un millor servei bibliotecari, oferir nous espais més amplis i lluminosos a l'usuari, nous espais de consulta i lectura més versàtils i més fons bibliogràfic i audiovisual a l'abast del ciutadà. 

Al llarg d'aquests anys s'han establert a més, noves propostes de dinamització com per exemple, l'any 2010 amb l'aposta per la Lectura Continuada, el 2013 amb el projecte les Biblioteques amb DO, el 2014 amb les receptes de lectura a l'hospital o la més recent el 2017 amb el Lecxit, un projecte que es fa amb l'ajuda de voluntaris per tal de millorar la comprensió lectora de nens i nenes de 4t i 6è de primària o el PressReader mitjançant el qual es possibilitat l'accés digital a un gran nombre de diaris i revistes d'arreu del món a través d'una plataforma digital, entre moltes altres propostes.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat