Les obres d'ampliació de la carretera de Madremanya a Monells encaren la seva recta final

INTERVÉ: Dani Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

Les obres d'ampliació de la carretera de Madremanya a Monells encaren la seva recta final. Es preveu que de cara a la tardor estiguin completament acabades juntament amb la incorporació d'una nova via verda.

Si bé el termini d'execució preveia que les obres podrien estar acabades aquest estiu, la pandèmia de la Covid-19 les va aturar per complet durant tot el periode que va estar implementat l'estat d'alarma. Un fet que ha obligat a retrassar-ne la finalització que arribarà entre els mesos de setembre i octubre. Es tracta d'una millora que permetrà connectar els dos municipis baixempordanesos de manera directe i que incorporarà també una nova via verda lateral per ciclistes i vianants. Estarà situada a la banda nord de la via, tindrà una amplada de dos metres i mig i estarà recoberta de paviment. Aquesta darrera part de l'obra ha estat finançada integrament per la Diputació de Girona.

Pel que fa a la carretera, des del consistori apunten que la seva millora pot anar acompanyada d'un major flux de circulació de vehicles. En aquest sentit, l'alcalde ha avançat que la seguretat serà una prioritat i que possiblement hi posaran sots perquè els cotxes no superin la velocitat permesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat