Servei de canguratge per facilitar visites mèdiques

Palamós

Data: 17/08/2023

Mireia Pagès

S'ofereix un servei diari de canguratge per facilitar les visites mèdiques de les famílies a l'Hospital de Palamós i al CAP de Palamós. Situat a Mas Guàrdies, s'emmarca dins el projecte Dona't temps. No cal inscripció prèvia i està destinat a nens i nenes de 0 a 14 anys.

El projecte "Dona't temps" del Consell Comarcal del Baix Empordà ha iniciat a Mas Guàrdies de Palamós un servei diari de canguratge per a famílies amb infants durant les visites a l'Hospital i al CAP de Palamós.

El servei es fa diàriament de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 a Mas Guàrdies, situat al carrer Lleida, número 7 de Palamós. En aquest establiment no cal inscripció prèvia, però es pot fer sol·licitud a través de l'app o el web donattemps.cat

A partir del 4 de setembre s'obriran 11 equipaments més distribuïts en diferents municipis del Baix Empordà, que donaran servei als 32 municipis adherits a la xarxa. Aquest serà a les tardes en un espai fix.

Durant el servei, el projecte Dona't temps, tracta, no només d'acompanyar-los sinó que també puguin formar-se, a través d'activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació, la participació i els objectius de desenvolupament sostenibles.

El projecte està emmarcat en el programa Temps x Cures de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i el "Corresponsables del Ministerio de Igualdad". S'ha optat per tirar endavant un projecte d'aquestes característiques per tal que les famílies puguin utilitzar-lo i facilitar les visites mèdiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat