Polèmica a Santa Cristina d'Aro pel pas de dos combois

Polèmica a Santa Cristina d'Aro, perquè aquest dijous està previst que passin dos combois de grans dimensions a la Urbanització del Golf Costa Brava, per portar dues cases modulars al sector Tueda, el qual exigeix tallar arbres i desmuntar mobiliari urbà de la zona, fet que ha provocat la negativa dels veïns.

Polèmica a Santa Cristina d'Aro pel fet que està previst que aquest dijous dia 30 passin pel mig de la Urbanització del Golf Costa Brava dos combois de grans dimensions per portar dues cases modulars al sector Tueda.

Va ser el passat 14 de març, quan dos agents de la Policia Local es van personar a l'oficina de l'Entitat Urbanística Col·laboradora del Golf Costa Brava, per comunicar-los aquest fet i que el servei de manteniment de la mateixa entitat hauria de fer neteja de les tanques vegetals i d'altres elements que entorpeixen el pas, com arbres o, fins i tot, desmuntar mobiliari urbà.

Davant d'aquestes exigències l'Entitat i els veïns de la urbanització s'han oposat rotundament, ja que no tenen la garantia que se'ls hi compensin els desperfectes que es puguin ocasionar.

En tot cas, l'Entitat i els veïns han demanat una petició per escrit, detallant que l'empresa que ha d'efectuar la feina, documenti en una pòlissa d'assegurança que garanteixi el restabliment de la situació inicial de l'aglomerat i altres elements urbans en cas d'ocasionar danys. Mentre no es faci entrega d'aquesta documentació, no es permetrà el pas dels combois ni de cap vehicle de grans dimensions i tonatge.

El consistori no ha volgut fer declaracions al respecte, ja que encara no els han donat la llicència perquè els camions hi puguin accedir a aquesta zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat