Santa Cristina descobreix el mètode Suzuki per aprendre a tocar el piano

Aprendre a tocar el piano com aquell que aprèn la seva llengua materna. Amb aquesta premissa neix el mètode Suzuki, una pedagogia revolucionària que ha canviat el món de l'ensenyament musical i que ha arribat a Santa Cristina d'Aro. 

L'Escola de Música oferirà classes de mitja hora els dissabtes al matí perquè els cristinencs i cristinenques més petits puguin aprendre piano d'una forma natural. 

Qui porta aquest mètode a  Santa Cristina és Núria Collell, professora i formadora de professors, que va impartir una xerrada aquest cap de setmana a l'Espai Ridaura per explicar tots els ets i uts d'aquest mètode que ha canviat la teoria musical. 

El mètode Suzuki és conegut com el de la llengua materna. Es basa en què abans dels 6 anys un infant té un potencial enorme per desenvolupar la memòria, la sensibilitat i les habilitats instrumentals. 

Més enllà de l'ensenyament musical, els defensonrs d'aquest mètode creuen que té efectes beneficiosos per altres àmbits de la vida acadèmica.  

El mètode Suzuki requereix de professorat especialitzat i també de la complicitat de les famílies, que han de participar activament en les classes i recolzar la motivació del nen o la nena. 

Les classes es farien a l'Espai Ridaura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat