L'artesania de Catalunya es troba a la Fira Artesana de la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà ha estat el centre de l'activitat artesana a Catalunya. Divendres i dissabte, la ciutat ha viscut la sisena edició de la Fira Artesana. Un esdeveniment que porta a la ciutat productes de creació pròpia d'arreu del país. A banda de passejar per les parades, la fira ha proposat tallers perquè petits i grans poguessin provar alguns dels oficis artesans. 

24 parades d'artesania han estat presents en la sisena Fira Artesana de la Bisbal d'Empordà. La proposta vol fer valdre diferents oficis i certifica que tot el que s'hi ven està fet per un artesà. No es tracta de potenciar només la ceràmica, sinó que s'hi poden trobar tota mena de productes de creació pròpia.

Han estat dos dies en què, pel Passeig Marimon Asprer, la població ha pogut veure de ben a prop la feina de tots els artesans. Una fira que posa la capital baix-empordanesa com a punt de referència a Catalunya,

No només els visitants eren de fora, sinó que també els artesans han vingut de tot Catalunya i l'Aragó. A banda de ser una fira on poder passejar, un dels atractius de l'Artesana són els diferents tallers que permeten posar-se a la pell de l'artesà quan treballa.

Aquest 2024, la fira ha disposat d'un espai on s'ha explicat què és una Craft city, és a dir, ciutat d'artesania. A tot el món només n'hi ha sis i una d'elles és la Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat