Quina importància té vacunar-se de la grip en temps de Covid-19?

Palafrugell

Data: 23/10/2020

Amb l'arribada del fred, és un fet comú i habitual que la població es constipi o agafi malalties com la grip, però davant la situació sanitària en la qual ens trobem, enguany sorgeixen moltes preguntes com per exemple com diferenciar un refredat o una grip, del coronavirus. I és que tenen símptomes molt similars amb els de la Covid-19, com són la tos, febre, mal de cap, fatiga i dolor muscular. Per aquest motiu enguany és més important que mai que totes aquelles persones que formin part dels col·lectius de risc siguin partícips de la campanya de vacunació de la grip, que ja ha començat arreu del territori.

D'aquesta manera, si la major part de la població de risc està vacunada, s'aconseguirà patir menys ingressos hospitalaris i tenir així més llits lliures per a pacients Covid, que en aquest cas encara no s'ha trobat vacuna per fer-ne front.

Salut recorda que la millor manera de protegir-se i evitar la propagació de la grip és la vacunació i el manteniment d'unes bones pràctiques d'higiene, com rentar-se les mans de manera regular o l'ús de mocadors rebutjables. Per a qualsevol dubte es recomana trucar al 061 CatSalut Respon, el telèfon de Salut de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES

Ja en marxa la campanya de vacunació de la grip 2020 (23/10/2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat