Multen un home que va pintar 'Viva España' en una rotonda de Platja d'Aro

Multen un home que va pintar 'Viva España' en una rotonda de Platja d'Aro
La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha multat un individu que va pintar 'Viva España' en una rotonda de Platja d'Aro. Se l'acusa d'haver infringit l'ordenança municipal de civisme i convivència. 

Els fets van passar la matinada de dijous a divendres passat i l'home se'l va enganxar, com es veu a la imatge, 'in fraganti'. Estava pintant la rotonda que hi ha davant les restes romanes de Palol. 

Des de twitter la policia ha demanat "seny" i "civisme" i el regidor de Ciutadans de Castell-Platja d'Aro, José Luís Villa, els ha respost que penjar llaços grocs als fanals i arbres i pintar lletres de groc també "és incivisme i ningú diu res". Al mateix temps, però, ha expressat el seu total acord amb la sanció imposada. 

Foto: Policia Castell-Platja d'Aro

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Daniel Martinezfa 35 dies
Si la ordenanza municipal se utiliza para impedir o sancionar a quien hace grafitis en favor de la unidad de España, sería justo que también se utilice para sancionar a quien pinta lazos amarillos o cualquier eslogan referente a los políticos presos o a la causa independentista.
Aitor Tendero Guiradofa 35 dies
Hay alguna ordenanza que penalice poner lazos amarillos? NO! Entonces que le pides a la policia??

Ellos hacen cumplir normas, no se las inventan....


Més articles de Societat