La recaptació de la 2a Gala Pro Baix Ter es destinarà a dues ADF

Torroella de Montgrí

Data: 07/07/2022

L'auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí i Giropoma celebraran enguany la segona edició de la Gala Solidària 'Pro Baix Ter', una proposta que va neixer amb la finalitat de recaptar fons per a projectes d'interès socials del Baix Ter. Enguany les entitats beneficiaries de la iniciativa seran les ADF Montgrí i El Puig Sagalar. 

Després de l’èxit de la primera edició, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, posen en marxa la segona edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter que se celebra anualment per recaptar finançament per a projectes d’interès social al Baix Ter. En aquest cas, les ADF Montgrí i el Puig Segalar en seran les beneficiàries, amb la finalitat de contribuir a la prevenció d'incendis.

Concretament, els diners recaptats es destinaran en el cas de l’ADF Montgrí a l’adquisició d’un vehicle, mentre que en el cas de l’ADF el Puig Segalar serviran per a la compra d’un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

La II Gala Pro Baix Ter també vol ser un reconeixement i vol donar a conèixer el treball de les persones voluntàries que hi treballen d’una manera desinteressada i fan possible el manteniment del paisatge.

L'acte central de la Gala Pro Baix Ter tindrà lloc a l'Espai Ter el 17 de setembre amb el concert Sardanova 21 amb Santi Arisa, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat i la Coral Nit de Juny.

Les persones poden col·laborar amb la iniciativa comprant entrades per a l'actuació al web de l’Espai Ter. El mateix dia també se celebrarà una jornada de portes obertes que mostrarà l’activitat de les ADF davant l'Auditori. Les persones que assisteixin a aquesta jornada podran també col·laborar amb la iniciativa comprant ‘pomes solidàries’.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat