Els alumnes de la UEC de Palafrugell converteixen una caravana en una foodtruck

Els alumnes de la UEC de Palafrugell converteixen una caravana en una foodtruck
Palafrugell

Data: 31/05/2018

La Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) de Palafrugell ha presentat la Batricruec, una food truck (batuts i creps), que suposa el fruit del seu projecte per aquest curs 2017/18.

Durant tot l'any des de la UEC s’ha treballat per transformar una vella caravana en una food truck, tot aprenent diferents habilitats tècniques i pràctiques. Un projecte transversal on han treballat l’electromecànica, les instal·lacions d’aigua i llum, el dibuix tècnics i altres elements amb un resultat final original i innovador.

A partir d’ara la Batricruec servirà perquè els alumnes dels centres educatius s’hi puguin acostar i experimentar en diversos tallers centrats en la cuina saludable i sostenible, a través d’una gastronomia centrada en els batuts, les fruites i les verdures.

La UEC és un servei educatiu destinat a estudiants de secundària que, per diferents raons, necessiten una atenció més personalitzada i en grups més reduïts. D'aquesta manera es garanteix l'escolarització d'aquest alumnat, donant-los una oportunitat per graduar-se mitjançant l'adaptació curricular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat