Augmenten els delictes a les carreteres, els robatoris en vehicles i les estafes

La Vall d'Aro ha registrat en els darrers mesos un augment de delictes relacionats amb la seguretat viària, els robatoris a l'interior de vehicles, els furts i les estafes. D'altra banda, i com a bona notícia, han disminuït els robatoris amb violència i intimidació, i els robatoris amb força en habitatges i comerços.

En els darrers mesos a la Vall d'Aro han augmentat un 23% tots els delictes relacionats amb la seguretat viària, tant a les vies urbanes com les interurbanes. Això és fruit de l'augment del turisme, que s'ha recuperat després dels anys de pandèmia. Aquest increment de visitants a la zona de la Costa Brava Centre ha derivat també en un augment dels robatoris a l'interior dels vehicles i els furts. També han augmentat cada una de les diferents modalitats relacionades amb els delictes d'estafa. 

Per contra i com a punt positiu, han disminuït un 33% tots els robatoris amb violència i intimidació i també han baixat, un 8%, els robatoris amb força -inclosos els que esdevenen en habitatges i en locals comercials-.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat