Tret de sortida a l'XI Pica Lletres

Arranca la gravació del programa Pica Lletres per part de l'equip de TV Costa Brava. Així doncs, aquest dilluns s'ha donat el tret de sortida al concurs lingüístic que consisteix a lletrejar paraules en català. La peculiaritat de la trobada recau en el fet que els concursants són una seixantena d'alumnes de 3r d'ESO provinents d'una desena de centres de l'Alt i el Baix Empordà.

Participants nerviosos
Entre els participants han predominat els nervis, combinats amb una bona dosi d'entusiasme. D'altres, s'ho han pres amb més calma, però amb els objectius clars.

La clau recau en repassar
L'alumnat ha practicat els seus dots lletrejadors tant a les aules com a casa. La clau de l'èxit recau, segons ens expliquen els concursants, en repassar insistentment les paraules de les edicions anteriors.

XI edició marcada per la pandèmia
Enguany, és l'onzena edició que produeix TV Costa Brava del Pica Lletres amb en Gerard Rius al capdavant. En un any marcat per la pandèmia, s'han hagut d'emprendre unes estrictes mesures sanitàries, tals com prendre la temperatura abans d'entrar al plató o el constant rentat de mans.

En el transcurs d'aquesta setmana s'enregistraran els 13 capítols, que posteriorment s'emetran cada dilluns a dos quarts de deu del vespre, abans de l'informatiu de TV Costa Brava. D'aquí en sortirà el millor centre educatiu de l'Empordà, que competirà a la Gran Final de Barcelona, per determinar qui és el rei o reina del lletreig en català.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat