L'Alumnat de sisè de l'Escola Pedralta ajuda a construir un centre educatiu a Guatemala

Intervenen: Goya Martínez i Pau Martín, alumnes; Jan Millastre, Fundació Gerd; Feliciano Mendoza, Associació de persones amb discapacitats de Guatemala

L'Alumnat de sisè de Primària de l'Escola Pedralta de Santa Cristina ha entregat 510 euros al Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD). A través d'un projecte solidari i amb diners recollits pels nens i nenes han aconseguit finançament per ajudar a construir una escola d'educació especial a Guatemala.

El projecte va nèixer a través dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Santa Cristina. La direcció del centre va considerar que l'escola estava prou ben equipada i que diners que estaven destinats al centre es puguessin invertir en un projecte de cooperació internacional que l'alumnat treballaria a l'aula. Així doncs els nens i nenes de sisè, mentre recollien fons pel seu viatge fi de curs, destinaven una part d'aquests diners a aquesta ONG. Uns diners, complementats amb 185 euros entregats pels seus professors i professores.

Gerd és una entitat dedicada a la cooperació internacional en l'àmbit de les persones amb discapacitat. Treballa en diversos projecte a Guatemala com construcció de cadires de rodes o la creació d'una escola d'educació especial al municipi d'Aguacatan.

Des de l'Escola Pedralta tenen intenció de repetir una experiència com aquesta i confien que també s'hi sumi l'Institut aprofitant que els nens i nenes que l'any que ve faran 1r d'ESO ja en tindran experiència.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat