633 persones participen en la cursa solidària Corre per les mames

Èxit de participació a la segona edició de la cursa Corre per les mames a Sant Feliu de Guíxols. 633 persones s'han inscrit en aquest acte solidari per recaptar fons pel pograma Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga. El seu objectiu és donar suport als qui pateixen càncer de mama i, igual que altres iniciatives de la fundació, estar al seu costat durant tot el procés de lluita contra la malaltia. Aquesta cursa s'ha celebrat a més de 20 ciutats de comarques gironines, demostrant el poder de convocatòria que té l'Oncolliga. 

Aquestes eren les emocions de la delegació de l'Oncolliga Girona a Sant Feliu de Guíxols un cop s'ha donat la sortida a la segona Cursa Corre per les mames. S'han superat les inscripcions de l'any anterior i on tots els diners recaptats es destinen al programa "Guapes i Valentes".

Entre els 633 assistents: gent que ja hi havia participat l'anterior i altres que s'estrenaven

Tots ells, però, amb ganes per posar el seu granet de sorra en una causa solidària com aquesta. I és que actes com aquests són els que permeten a la Fundació Oncolliga ajudar als pacients de càncer i els secus familiars. Una ajuda que els vol acompanyar en la seva lluita i que serveix perquè sàpiguen que hi ha una entitat amb molts col·laboradors que estan al seu costat.

Aquesta cursa Corre per les Mames s'ha consolidat a Sant Feliu. Tot i això, a banda d'aquest dia, hi ha moltes maneres de col·laborar amb la Fundació.

El dia, a banda d'estar marcat per la solidaritat, també ha tingut la seva cara esportiva. La cursa de cinc quilòmetres té un recorregut perquè tothom hi pugui participar i que ha permès conèixer alguns dels racons de Sant Feliu.

I un cop acabat el circuit, música i menjar per acabar de celebrar plegats el dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat