Fi de curs al projecte 'Planters' i 'Tutoria entre Iguals'

Culmina el projecte 'Planters' de Sant Feliu de Guíxols. Després de dos anys treballant l'educació artística dins les aules des de diferents displines, l'Institut Sant Elm ha preparat diferents postes en escena amb les que es deixava palesa l'evolució que els alumnes han fet en aquesta matèria durant dos cursos acadèmics. Sant Feliu és una de les diverses poblacions de la província de Girona que participen en aquest projecte que sota el nom de 'Planters' pretén millorar el cloma escolar, afavorir a la integració social, potenciar el diàleg intercultural i augmentar les capacitats d'aprenentatge. Una manera d'introduir la música, la dansa i el teatre dins l'ambit educatiu i acostar-los així a aquestes disciplines que sovint queden al marge de la vida dels joves.

Els alumnes de l'institut, a més, han pogut veure en primícia el vídeo 'Mar Obert' que relata el que ha estat el projecte pels joves estudiants i s'estrena aquesta cap de setmana. En acabar, també s'ha volgut posar el punt i final al primer curs durant el qual s'ha estat desplegant la dinàmica de la 'Tutoria entre iguals'. Aquest esdevé un projecte de ciutat en el qual hi han participat tots els centres educatius del municipi i que ha implicat a alumnes des d'infantil i fins a secundària.

Pel que fa als més grans, en aquest cas els de l'institut Sant Elm, un a un han recollit un diploma que acredita que han estat tutors o tutoritzats del programa TEI. Des de l'Ajuntament ja tenen la clara aposta per continuar desenvolupant el projecte el proper curs i que aquest abarqui més alumnes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat