La Fundació Hospital Sant Carles lliura les beques pel curs 2021-2022

Begur

Data: 23/10/2021

Intervenen: Mòssen Josep Taberner, administrador de la fundació Hospital Sant Carles;Judith Ruiz, estudia educació social; Oriol Morcillo, estudia comerç internacional

Ells són l’Oriol i la Judith,els dos beneficiaris de les subvencions que ha entregat la Fundació Hospital Sant Carles i l’Ajuntament de Begur. El motiu d’aquestes ajudes és donar suport al jovent del municipi que cursa estudis postobligatoris fora de la localitat, cosa que comporta unes despeses elevades. Aquestes són unes subvencions que és el segon any que es duen a terme i volen ser un impuls per a la joventut de Begur i Esclanyà

Quan es reben les sol·licituds, des de la fundació valoren la situació familar, l’aspecte econòmic i les notes de l’any anterior. Això fa que cada subvenció sigui diferent ja que cadascuna d’elles s’ajusta a la valoració que fa la fundació. Aquestes ajudes es donen en dos períodes diferents. El primer pagament es fa durant el mes de novembre mentre que el segon es produeix al març.  A més, els estudiants han de presentar les qualificacions del primer quatrimestre per fer un seguiment dels seus estudis.

Els dos beneficiaris van assabentar-se de les beques  i no van dubtar a presentar-se davant l’oportunitat

Per l’Oriol i la Judith, aquesta beca suposa un impuls econòmic per poder viure prop de les universitats i ser una ajuda pel que fa a desplaçaments.

La intenció de la Fundació és seguir oferint aquesta possibilitat d’accedir a beques i animen als estudiants de Begur a sol·licitar-les, amb l’objectiu de que els hi sigui més fàcil continuar els seus estudis.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat