Denuncien dos pescadors furtius a s'Agaró per extreure més de 550 garotes en un dia

IMATGE. Policia Local de Castell-Platja d'Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro i els Agents Rurals van denunciar el passat divendres a dos pescadors per excedir el nombre de garotes i extreure, en un sol dia, més de 550 exemplars a s'Agaró. Els agents els van enxampar, quan les carregaven a la furgoneta.

Foren un total de 564 garotes, que dos homes de Sant Feliu de Guíxols i Palamós van extreure el passat divendres del litoral de la urbanització La Gavina, a s'Agaró. Els pescadors foren enxampats per la Unitat de Medi Natural de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro i el Grup de Suport Marí del cos d'Agents Rurals, quan carregaven els cabassos a la furgoneta.

Feia dies que els agents els hi seguien la pista, i finalment els van poder interceptar a través d'un dispositiu conjunt. Durant la identificació, van comprovar que ambdós homes disposaven de llicència de pesca subaquàtica recreativa, que els permetria acomplir l'activitat, però tal com marca la normativa, el límit d'extracció es situa a 150 garotes per persona.

Així doncs, foren denunciats administrativament i se'ls va intervenir l'excés de captura. En aquest sentit, unes 264 garotes van ser retornades al medi marí de s'Agaró.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat