El barri del Convent de La Bisbal ofereix acompanyament a l'estudi als seus joves

INTERVÉ:  Laura Estanyol, Tècnica d'Acció Social i Ciutadania de La Bisbal d'Empordà

Per segon any l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà i l'Associació de veïnes i veïns del barri del Convent sumen esforços per fer possible el taller d'acompanyament a l'estudi a joves del mateix barri. 

S'integren així en un sol projecte les ganes dels veïns de treballar amb infants i joves i l'objectiu de l'Àrea d'abordar-ho des d'una perspectiva comunitària. 

Els nens i nenes són alumnes de 5è i 6è de primària i 1r d'ESO en qualsevol dels centres educatius de la ciutat, però residents al barri. Les sessions tenen lloc cada dimarts al local social de la Talaia i comencen amb una part d'acollida mentre van arribant tots, el propi acompanyament a l'estudi pràcticament individual gràcies al volum de voluntariat i una segona part en la que es fan tallers o s'expliquen iniciatives que pretenen implicar els joves en la vida social del barri del Convent i de La Bisbal

Per les condicions del local, aquest projecte pot atendre a deu persones. Els nens hi arriben derivats directament pels centres educatius d'acord amb Serveis socials. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat