Castell d'Aro celebra la castanyada popular

INTERVÉ: Rosa Cufí, Gent Gran de Castell d'Aro

El vespre del 31 d'octubre les famílies i els amics es troben a casa per celebrar i compartir una tradició tan nostrada com és la castanyada. És per això que uns dies dia abans, per tal de poder-ho fer tot compatible, la gent de Castell-Platja d'Aro la viu de forma popular. 

El que la fa més especial, més enllà de ser un gran punt de trobada, és que permet que coincideixin els més petits, a través de la Casa Lila de l'Àrea d'Infància, amb la gent del Casal de la Gent Gran. Hi va haver un espectacle infantil primer i música amb Neus Mar després.  Finalment, com no, castanyes i panellets per tothom fets per la mateixa gent gran. 

A Castell-Platja d'Aro, tradició, és a dir castanyada, i modernitat, Halloween, no renyeixen en aquestes dates i l'oferta cultural porta encara més activitats. El dijous 31 d'octubre Platja d'Aro celebrarà a la plaça dels Estanys la castanyada popular amb la participació de les entitats del municipi i activitats i espectacles per a tots els gustos. Unes activitats que es complementen amb el ja conegut Túnel del Terror que organitza la Federació de Colles de Carnaval. L'1 de novembre a la tarda rematarà el dia de Tots Sants la castanyada de la Urbanització Dalmau, que comptarà amb un concurs de disfresses. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat