Palamós donarà la benvinguda als Patges Reials amb una cercavila

Palamós donarà la benvinguda als Patges Reials amb una cercavila
Palamós

Data: 19/12/2019

Foto: Ajuntament de Palamós

Els Reis arribaran el 5 de gener per mar

Palamós donarà la benvinguda als Patges dels Reis Mags amb una cercavila pels carrers de la ciutat el divendres 3 de gener a partir de les 17.00.

La proposta s'iniciarà amb una cercavila amb batucada, mitjançant la qual s'acompanyarà als Patges Reials des de la plaça Sant Pere (zona de La Planassa) fins a la plaça Murada i la plaça de l’Església, i que passarà pels carrers de Tauler i Servià, Major, plaça dels Arbres, carrer de Dídac Garrell, Onze de Setembre, Nou, Roda i plaça de la Vila.

Un cop allà i a partir de les 17:45 h, un campament reial molt especial amb haimes i ple de llum, jocs i sorpreses, permetrà a les nenes i els nens de Palamós, interactuar, jugar i explicar als patges reials els seus desitjos.

Tallers i targetes per participar a les Patgeolimpíades

Els infants que ho vulguin, decoraran una bossa de paper per posar una llum a dins i col·locar davant la seva finestra i així indicar a Ses Majestats quines són les cases de Palamós on hi ha infants que esperen el seu regal. En el campament també s'oferiran les targetes per participar en les activitats que s'organitzen a les Patgeolimpíades del dia 4.

Precisament les Patgeolimpíades formen part també de les propostes organitzades al municipi al voltant de les festivitats de Nadal i Reis, que tindran lloc els dies 3 i 4 de gener, de 16:30 a 19:30 h, al parc municipal de l'Arbreda.

Fins al diumenge 5 de desembre, amb l'arribada dels Reis d'orient, Palamós també organitzarà el parc infantil 'Nadal Jove', amb tallers, jocs i diferents atraccions, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 17 a 20 h, a la nau polivalent dels 50 metres.

Els Reis arriben des del port pesquer

Palamós celebrarà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dia 5 de gener a partir de les 18 h, al port pesquer. Els Reis arribaran per mar com és habitual on els nens i nenes de Palamós els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta.

A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins al teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat