"Vine a fer el vermut a Palamós", nova campanya primaveral

Palamós

Data: 05/04/2018

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós i Toni Bachiller, president de FECOTUR

Unes escopinyes acompanyades per olives i regades per un vermut. Aquesta és la clàssica combinació gastronòmica que es degusta els diumenges abans de dinar i des d'aquest proper cap de setmana una campanya que es servirà en una vintena de tavernes i bars de Palamós.

Durant tots els caps de setmana d'abril i maig un total de 23 bars i tavernes del municipi oferiran a preus populars un tast de vermut acompanyat per una tapa., una campanya que, a més, es veurà complementada per música en viu que amenitzarà carrers i places del municipi. El "Vermut" que s'ha presentat aquest dijous vol ser un revulsiu més perquè la gent es quedi a Palamós a gaudir del diumenge.

Aquesta campanya que ve complementada per actuacions musicals també es veurà potenciada per l'obertura de bona part dels establiments comercials. Amb aquesta aposta Palamós posa un granet de sorra més per fer que els diumenges siguin un bon incentiu tant pels visitants com pel sector del comerç i la restauració. La campanya que arrenca aquest cap de setmana s'allargarà fins a finals de maig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat