El Costa Brava Wedding Day creixerà en la seva segona edició

Palafrugell

Data: 20/11/2018

Intervé: Clàudia Torrellas, organitzadora del Costa Brava Wedding Day

Una gran passarel·la de moda inaugurarà divendres la segona edició del Costa Brava Wedding Day, un esdeveniment que durant tres dies reunirà tots els proveïdors vinculats al sector nupcial a La Bòbila de Palafrugell.

Al certamen s'hi presentaran les últimes novetats i tendències pels casaments del 2019. Des del lloc ideal per celebrar una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, empreses de càtering, grups musicals, decoració, pastisseria o joieria. 

L'objectiu principal del Costa Brava Wedding Day és reivindicar la idoneitat del Baix Empordà i la Costa Brava com a wedding destinacions, tant pels qui viuen a la zona com pels nuvis que venen de fora. 

El certamen ha crescut enguany després de la gran acollida de la primera edició, celebrada l'any passat. A banda de la passarel·la de moda, algunes de les novetats que s'han incorporat són ponències, actuacions musicals, food trucks i gastronomia. 

Tots els futurs nuvis que visitin la fira participaran al sorteig d'una nit d'hotel i un menú degustació en un restaurant amb estrella a més d'una sessió de fotos en parella.  


Imatges cedides per: la Clau Events & Weddings

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat